Blik van... Giovanna Tomaselli

Gepubliceerd op 16 december 2022 om 12:15

Giovanna Tomaselli is een Italiaanse gids. Met haar klanten komt ze vaak op de Zaanse Schans en bij Blik op de Zaan. We hebben een aantal vragen op haar afgevuurd om erachter te komen wat haar blik is op Blik en een aantal andere dingen.

 

Hi Giovanna, vertel eens iets over je tours? 

Ik geef rondleidingen in het centrum van Amsterdam en omliggende gebieden zoals de Zaanse Schans, Volendam, Marken, Haarlem, Leiden en Utrecht. Ik heb mijn eigen bedrijf tourgio en ik werk ook voor grotere bedrijven zoals Withlocals, Toursbylocals en Travel Curious.

 

Wat vind je leuk aan de Zaanse Schans...

Het is een unieke ervaring, die je echt laat proeven van het roemrijke Nederlandse verleden.

...en wat vind je leuk aan Blik op de Zaan?

Blik op de Zaan is een heerlijke stop tijdens mijn rondleiding, waar mijn klanten leren en het ontdekken van heerlijke chocolade kunnen combineren.

 

Wat voor beleving krijgen je gasten bij Blik op de Zaan?

Mijn klanten luisteren graag naar het verhaal over het proces van de cacao en de Nederlandse uitvindingen. Ze kijken graag naar de foto's en vinden natuurlijk het zelf maken van heerlijke warme chocolademelk een leuke en lekkere ervaring. Vooral met kinderen is dat erg leuk om te doen.

 

Wat is jouw favoriet bij Blik op de Zaan?

Ik hou erg van de lokaal gemaakte, Zaanse chocolade.

Foto's: Giovanna Tomaselli

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.